|
|
|

חוג רוכבי האופניים בטבע של טיולים ואגדות - ללא תשלום:
יש כאלו שמשלבים את כל העולמות בחוויה אחת: גם אהבת הארץ ושביליה, גם רכיבת אופניים למען הכושר וגם קבוצת חברים תומכת ומתגבשת עם הזמן לחבורת טיולי אופניים.
אז הנה בשבילכם וכמובן ללא תשלום קבוצת רוכבי האופניים יוצאת לדרך !
נפגשים בימי שבת כל שבועיים, כל פעם פארק או שביל אחר, כל פעם מסלול שונה, שיהיה לכם מעניין.
והמפגש הבא יום שישי 15/7:
המסלול: סינגל "הרצל" יער בן שמן ! שעה וחצי של כושר על הבוקר, בינות אורנים ועתיקות, הנאה מובטחת !
לאחר הרכיבה נתכנס לפיקניק קבוצתי, כך שכל אחד מוזמן להביא משהו טעים לחלוק עם כולם. עצלנים מוזמנים להצטרף לפיקניק ההכרויות בשעה 08:00.
טיול זה מיועד לפנויים-פנויות בני 35 פלוס בלבד!
נקודת המפגש: מצפה מודיעין יער בן שמן
מובילת המסלול ואחראית הטיול: מורת הדרך המקסימה נילי טולדנו (וגם אני, אם אתעורר בזמן..). מספר טלפון יפורסם כאן יום לפני הטיול לכל מקרה.
הרשמה:
האותיות הקטנות:
מתאים למי: כל מי שרוצה לפתח קצת כושר, אוהב לרכב בטבע חופשי מדאגות, בעל אופניים מתאימות, קסדה וביגוד מגן סביר. לא לשכוח מים וקצת נשנושים לאנרגיה.
מחיר: חינם כמובן
הערה: כל מצטרף מצהיר שהוא בריא ומרגיש טוב, שהוא ואופניו תקינים ונבדקו אצל רופא לאחרונה :)
הפורום שלנו: לחצו כאן להתחבר ולהכיר את שאר חברי הקבוצה, להתכתב עם אחד או עם כולם יחד, לכתוב על הקיר, ליזום אירועים משלכם ועוד..

| חוג רוכבי האופניים בטבע של טיולים ואגדות |
|
ארץ ישראל. יפה וגם פורחת... טיולים ואגדות
ארץ ישראל הינו שמו העברי של חבל ארץ הממוקם בדרום מערב אסיה בחלקה המזרח תיכוני. מקום נהדר לטיולים. משנת 1948 הוקמה בארץ ישראל מדינת ישראל. חלק ניכר מההיסטוריה של העם היהודי התחולל בארץ ישראל. ארץ ישראל משמשת כמרכז דתי חשוב גם לדתות הנצרות והאיסלם. וכמובן לאוהבי ההסטוריה, הטיולים, הטבע והיופי. ולפיכך ארץ ישראל נחשבת למרכז חשוב לדתות אלו ולדתות אחרות שיצאו מהן. כמו כן, התברכה ארץ ישראל באתרי טיולים שאין דומה להם בכל העולם.
לאוהבי ארץ ישראל, טיולים והזמר העברי הוקם אתר זה. ובו ניתן להכיר אנשים יפים ודומים שאהבת הארץ, טיולים ושירה עברית טבועה בהם. באתר מפורסמים הארועים, טיולים והאטרקציות שמפעילה עמותת "טיולים ואגדות". אוהבי "ארץ ישראל" משתמשים באתר זה כמרכז טיולים, היכרויות ופעילויות חברתיות הקשורות ברובן לארץ ישראל ולזמר העברי. כן... כאן נמצא הישראלי היפה, כאן תמצאו אהבת ישראל אמיתית.
נחלים יפהפיים, מסלולי טיולים נדירים אותם אפשר לחוות רק בארץ ישראל, אווירה של ביחד, חום, אהבה ופתיחות, הרבה ירוק ומים ונופים מגוונים. מסלולי טיולים משלג בחרמות ועד מדברות מלאי חיים. דברים אותם אפשר לחוות רק בארצנו האהובה, היא ארץ ישראל. בואו להצטרף לאוהבי הטיולים ואוהבי אדם. ערבי שירה בציבור, היכרויות, טיולים, קומזיצים ואטרקציות נוספות ועוד הרבה.
טיולים בצפון ובגולן, טיול בנחל, טיולים בנגב, טיולים למטיבי לכת, טיולי ג'יפים, טיולי הרפתקאות וטיולי משפחות. טיולים לירושלים, טיולים בשפלה ובמרכז. טיולים וזמר עברי, טיולים עבור פנויים פנויות ועוד...
|