חינם ! עושים שלישייה – מופע סטנד אפ

קובי קוריאט, רחלה וייס ומירי בלומנפלד מעלים מופע משותף שכולו חגיגה של צחוק ומוזיקה

הקומיקאי קובי קוריאט:

הקומיקאי והסטנדאפיסט קובי קוריאט מתאר במופע שלו סיטואציות קורעות מחיי היום יום: על המשפחה המרוקאית שלו, הפרעות קשב וריכוז, על הדמויות הצבעוניות שהוא פוגש ברחוב, חיקויים, שירים קומיים ועוד.

הסטנדאפיסטית מירי בלומנפלד:

על אתרי הכרויות, נסיעות לחו"ל, משפטים של מדריכות בחדר כושר ("אל תשכחי לנשום ולנשוף"), שיחות הזויות עם נהגי מוניות ("איך פרח כמוך אף אחד לא קטף"?), סדנאות הרזיה: ("הסדנה היחידה שבה הורדתי 20 ק"ג הייתה סדנת פוטו שופ") ועוד תובנות מצחיקות של אישה באמצע החיים.

הסטנדאפיסטית רחלה וייס:

מופיעה בכל הארץ עם מופע הסטנדאפ שלי ”לצחוק מחוץ לכבשה“ ו"לא עוצרת ב-50". מדברת במופע על ההבדלים האמיתיים בין גברים לנשים, על דייטים הזויים, גברים אבודים בסופר ולמה היא התחילה לעשות סטנד אפ בגיל 50.

 

מחיר:
חינם! לקבלת כרטיסים נא לשלוח הודעת וואטסאפ (בלבד! לא לטלפון, לא אסמס) למס' 050-4314422 טיולים ואגדות.
תאריך:
שבת, 08/02/2020 בשעה 21:00
כתובת:
בית הספר של ענת ברזילי, מנחם בגין 98 תל אביב